PDC

Premier League speelweek 3 – van Barneveld sluit avond af met overwinning

premleuage_sldDe derde speeldag van het PDC Premier League evenement komt vanavond uit Odyssey Arena te Belfast Noord Ierland.  Wederom staan er vijf zeer boeiende wedstrijden op het programma waarvan de eerste een Schots treffen is. Robert Thornton en Gary Anderson treffen elkaar namelijk in de openingswedstrijd van vanavond en hopelijk voor Robert met een beter resultaat tot nu toe. Hij staat momenteel zonder een gewonnen wedstrijd onder aan de lijst en wil graag van deze plaats af.

Maar niet alleen Thornton, ook Phil Taylor zonder partij winst aast op een overwinning. Gaat hij die krijgen tegen de Schot Peter Wright of wordt hij verblind door de kleurrijke outfit van deze markante speler? Michael van Gerwen, afgelopen weekeinde nog winnaar van the Dutch Darts Masters speelt in de tweede partij van de avond tegen Dave Chisnall en als hekkensluiters komen Raymond van Barneveld en Simon Whitlock aan bod.

Ook Whitlock heeft nog geen partij gewonnen en zal alles in het werk stellen om in Belfast een beter resultaat te hebben. Hieronder de partijen vanavond. En voor de liefhebbers staat op de homepage een link naar een stream voor live beelden vanuit Belfast.

Week 3   BELFAST    
Pos  Player   Player score  
1 Robert Thornton Gary Anderson  7  2
2 Dave Chisnall Michael van Gerwen  4  7
3 Peter Wright Phil Taylor  7  4
4 Wes Newton Adrian Lewis 7  2
5 Raymond v Barneveld Simon Whitlock  7  4

 

Foto (C) Lawrence Lustig – PDC

error: © Prodarts Europe - the Netherlands