OVERIG NIEUWS

Oranjebar Super Ranking dagzege voor Danny Schellekens

dannyschellekensDinsdagavond 21 mei hadden opnieuw  20 darters zich aangemeld voor deelname aan het zevende rankingtoernooi van de Oranjebar Super Ranking. Alleen via deze avonden kan men zich plaatsen op de ranglijst waarvan de beste 16 zich plaatsen voor deelname aan de finaledag van deze ranking. Via de groepsfase worden de acht spelers bekend die in een knock out systeem de dag uitslag gaan bepalen. De verassing van de avond is Johnny Vos die samen met Rob Wellens, Roy Leenders, Gerard de Jong, John Verkampen, Hermie van Orsouw, Bobby Biemans en Danny Schellekens zich voor deze knock outfase wisten te plaatsen. Johnny Vos is ook in de kwartfinale lekker bezig en wint verrassend van Bobby Biemans die afgelopen weekend nog geplaatst was voor het PDC European Open.

Ook Danny Schellekens, Roy Leenders en Hermie van Orsouw weten hun wedstrijden te winnen waarmee de vier halve finalisten bekend zijn.

Hermie van Orsouw is het volgende obstakel voor Johnny en die horde bleek er een teveel. Hermie, die steeds meer in oude doen raakt, maakte met 4-0 een eind aan de aspiraties van Johnny die terug kan kijken op een geslaagde avond. De andere halve finale wordt gespeeld tussen international Danny Schellekens en Roy Leenders. Danny weet in deze wedstrijd de beslissende break te maken en plaats zich met een 4-2 overwinning voor de finale.

Met Danny stond er, ondanks de afwezigheid van Benito van de Pas, dus weer een Tilburger in de finale met een tegenstander uit het Nederlandse Stoke-on-Trent namelijk Oss (o.a. Gino Vos en Braulio Roncero). In deze editie van de Super Ranking lijkt het wel of de uitslag in de finale vooraf is vastgesteld want voor de vierde keer werd het 5-1 voor de winnaar. Ondanks dat Hermie zijn uiterste best deed kon hij toch niet voorkomen dat Danny Schellekens met deze duidelijke cijfers de overwinning naar zich toe trok en deze avond besloot met een maximaal resultaat.

Uitslag van speeldag 6:

1. Danny Schellekens 2. Hermie van Orsouw 3. Johnny Vos en 4. Roy Leenders.

De volgende Oranjebar Super Ranking 7 wordt gespeeld op dinsdag 28 mei 2013. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00

error: © Prodarts Europe - the Netherlands