PRODARTS EUROPE

Opnieuw ranking zege voor Jeroen Geerdink

Gisteren, zondag 26 maart werd in café zaal FF naar Steef Hummelo de vijfde Prodarts Europe Road to the Winmau ranking gespeeld.  En aantal spelers hadden uitgerekend dat er nog volop kansen lagen om je bij de beste 16 op de ranking te komen dus zagen we gisteren een flink aantal nieuwe gezichten onder de deelnemers. Na de gebruikelijke poulefase hielden we 8 spelers over die in een knock out fase de sportieve strijd aanbonden voor het hoogst aantal te behalen punten. Onder de 8 spelers winnaar van het vierde ranking toernooi, Jeroen Geerdink en vier nieuwkomers, Chris Bosveld, Oscar Bruntink, Peter Holtsmannpötter en Dion Stapper.

Chris Bosveld bereikte uiteindelijk de finale tegen Jeroen Geerdink. Om de finale te bereiken klopte Chris Dion Stapper met 5-1 en Oscar Bruntink met 5-0. Jeroen had na een 5-1 overwinning op ranking aanvoerder Harrie ten Holder zijn handen vol om Joost Geurts voor te blijven. Pas in de negende alles beslissende leg werd Joost geklopt.

In de finale kon routinier Jeroen Geerdink als snel het verschil maken en won de finale over best of 11 legs met 6-3.

Beste dame van deze editie was Alexandra Knipping die in een onderlinge confrontatie mer de nummer 1 bij de dames, Danielle Geerdink, duidelijk de betere was. Zij win de match met 3-1.

De resultaten van deze editie zijn ondertussen weer verwerkt in de stand die hier is na te lezen.  De eerstvolgende ranking is op zondag 30 april en hiervoor kan men zich alvast opgeven via redactie@prodarts-europe.com

Meer informatie over de Road to the Winmau ranking vind je hier >.

De uitslagen vanaf de kwartfinale:

 Laatste 8

 

 

 

 

Pos

 Player

 

Player

   score

1

Hilbert Stoel

Joost Geurts

0

5

2

Jeroen Geerdink

Harrie ten Holder

5

1

3

Chris Bosveld

Dion Stapper

5

1

4

Oscar Bruntink

Peter Holtsmannpötter

5

1

 Halve finale

Pos

 Player

Player

   score

1

Joost Geurts

Jeroen Geerdink

4

5

2

Chris Bosveld

Oscar Bruntink

5

0

 Finale

Pos

 Player

Player

   score

1

Jeroen Geerdink

Chris Bosveld

6

3

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands