PDC

Valt vanavond het doek al voor Klaasen en Huybrechts – update Barney stopt ongeslagen reeks MvG

De kans is aanwezig dat vanavond, tijdens de 8ste speelweek van de Premier League al bekend wordt welke spelers we niet terug zullen zien in het tweede gedeelte. Het betreft hier Kim Huybrechts en Jelle Klaasen die met 3 punten de laatste twee plaatsen innemen 3 punten achter op nummer 8 Dave Chisnall, maar die heeft 1 wedstrijd meer gespeeld en komt vanavond in Manchester niet in actie. De boodschap voor beiden is dus winnen en liefst met ruime cijfers en dan volgende week op Judgement Night in Cardiff werken aan een goed resultaat.

Chisnall speelt in Cardiff dan tegen van Gerwen, Jelle treft Taylor en Huybrechts speelt tegen Peter Wright.

Vanavond speelt Michael van Gerwen zijn inhaalwedstrijd. Door een rug blessure moest hij enkele weken geleden passen en speelt nu twee wedstrijden om weer op gelijke hoogte te komen en mogelijk de koppositie over te nemen van Peter Wright die 1 punt meer heeft maar ook 1 match meer gespeeld dan Michael.

MvG opent de avond in Manchester tegen James Wade en sluit af tegen Raymond van Barneveld. Twee pittige partijen waarvan de uitslagen misschien wel verrassend kunnen zijn.

In de tweede partij dan Kim Huybrechts tegen Gary Anderson gevolgd door Peter Wright tegen Phil Taylor. Jelle speelt de vierde partij. Tegenstander is Adrian Lewis en Jelle heeft aangegeven er klaar voor te zijn. Heeft wat rust genomen en de blessure aan zijn pols is wat minder gevoelig zoals hij laat weten.

Een spannende avond dus zeker voor de 2 spelers onderaan.

Week    08   MANCHESTER
Pos Player                                  Player score
1      Michael van Gerwen          – James Wade       7 – 4
2      Kim Huybrechts                 – Gary Anderson  2 – 7
3      Peter Wright                        – Phil Taylor         5 – 7
4      Jelle Klaasen                        – Adrian Lewis     5 – 7
5      Raymond van Barneveld   – Michael van Gerwen  7 – 5

 

Foto © Lawrence Lustig – PDC 2017

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands