PDC

Judgement Night zonder Huybrechts

In Cardiff wordt vanavond de negende speelweek van de Betway Premier League gehouden. Judgement Night omdat na de negende ronde er 2 spelers afvallen en het evenement verder gaat met 8 spelers die spelen voor een plek bij de laatste 4. Maar Judgment Night viel vorige week al in Manchester waar de twee spelers op de onderste plaatsen, Kim Huybrechts en Jelle Klaasen er niet in slaagden om die ene kans die ze nog hadden te verzilveren en er vorige week al bekend werd welke twee spelers af vielen, Huybrechts en Klaasen dus.

Vanavond dus een rondje verplichte figuren en kan er hoofdzakelijk nog iets verschuiven in de stand. Voor Jelle Klaasen, die de avond opent tegen Phil Taylor, is alleen de eer te halen dat hij the Power in de laatste partij de baas is, Kim Huybrechts is er vanavond niet bij. Hij heeft om familie omstandigheden de PDC laten weten de reis naar Cardiff niet te kunnen maken.  Huybrechts moest vanavond tegen Peter Wright spelen en deze wint nu deze partij met 7-0 en komt verder niet in actie.

In de tweede partij van de avond Gary Anderson op plek 4 tegen Adrian Lewis op plek 5 met beide 9 punten. Hier kan dus van plaats gewisseld worden indien Lewis de match weet te winnen.

Daarna Raymond van Barneveld tegen James Wade. Barneveld staat derde en Wade zevende met 2 punten achter op Raymond een leuke partij dus waar Wade met een goed resultaat misschien een sprongetje maken kan.

Michael van Gerwen sluit de avond af tegen Dave Chisnall, de speler op plek 8. Met misschien wel een uiterst gemotiveerde van Gerwen die in een paar dagen tijd toch twee keer een nederlaag moest incasseren en dit vanavond even recht gaat zetten.

De partijen voor vanavond:

Week  09
 
CARDIFF
 
 
Pos
 Player
 
Player
   score
1
Phil Taylor
Jelle Klaasen
7 5
2
Gary Anderson
Adrian Lewis
7 3
3
Raymond van  Barneveld
James Wade
7 2
4
Michael van Gerwen
Dave Chisnall
7 1

 

 

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands