WDF/BDO

Open Schotland, dat moet je met eigen ogen zien

Nederland heeft zijn Dutch Open, drie dagen lang een ongeëvenaard dartsfestijn met duizenden deelnemers. Schotland heeft het Scottish Open, ook een niet te evenaren dartsfeest in het Schotse Glascow – Renfrew waar bijna 2000 deelnemers, nationaal en internationaal, aanwezig zijn. Ook dit toernooi is een ware happening ondanks de opzet met 32 banen in een krap hotel weet de organisatie altijd weer de klus binnen de gestelde tijd te klaren. En de deelnemers die hebben feest en de sfeer is er al jaren opperbest. Niet vreemd dan dat er ieder jaren een groot aantal Nederlandse deelnemers naar toe reizen.

Niet alleen voor de rankingpunten en de mogelijke World Masters plek. Nee Open Schotland moet je meemaken want het is nog steeds een van de weinige karakteristieke darttoernooien binnen het circuit. En op zaterdag 18 en zondag 19 februari 2012 is het weer zover dan gaat editie 2012 van start.

Het Cosmopplitan Hotel, de locatie waar het gespeeld wordt in Renfrew is al volledig vol geboekt, maar even verder op in het Erskine Bridge Hotel zijn nog volop kamers te boeken. En in samenwerkig met het hotel is er een shuttle waarvan men gebruik maken kan.

Vanuit Nederland kun je met het vliegtuig naar Glascow vliegen, het hotel war wordt gespeeld ligt echt op een steenworp afstand en het andere hotel ligt een kwartier van het vliegveld.

Andere optie is de boot vanuit Beverwijk naar Newcastle en dan 4 uur rijden naar Glascow. Houd er dan wel rekening mee dat je een dag eerder vertrekt omdat de boot er de gehele nacht over doet.

Meer weten op deze pagina van de Schotse Darts Organisatie vind je meer informatie; klik hier

Inschrijfformulier downloaden, klik dan hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands