WDF/BDO

Op weg naar drie nieuwe kampioenen – finale bekend

Vier kwartfinales, twee halve finales en 3 finales vormen het programma voor de slotdag van de Zuiderduin Masters 2012. Alan Norris tegen Rick Hofstra, Jeffrey de Graaf tegen Ross Montgomery, Tony O’Shea tegen Scott Mitchell en Remco van Eijden tegen Stephen Bunting spelen de kwartfinales van het herentoernooi. Quin Wester speelt de eerste internationale jeugdfinale tegen de Belg Kenny Neyens en voor de tweede keer op rij heeft Aileen de Graaf de dames finale gehaald. Haar tegenstander is de regerend Lakeside World Champion, Anastasia Dobromyslova.

De heren spelen in de kwartfinale best of 5 sets – 5 legs, de jeugd en dames best of 3 sets. Ook in de halve finale heren blijft het best of 5 sets maar in de finale worden dat sets. Wie worden de nieuwe Zuiderduin Masters kampioenen dit jaar? 3 kansen voor een Nederlander, maar grote favoriet bij de heren is toch wel Stephen Bunting gezien zijn vorm dit jaar. En Aileen kan ze de sterke Russische aan of eindigt ze net als vorig jaar als tweede.

Quin Wester maakt een hele grote kans na zijn optreden van gisteren ten opzichte van zijn Belgische tegenstander. Eind van de dag zijn alle feiten bekend, tussenstanden leest u in het onderstaande schema.

Kwartfinales   Heren Uitslag
Alan Norris Rick Hofstra  3  1
Jeffrey de Graaf Ross Montgomery  2  3
Tony O’Shea Scott Mitchell  1  3
Remco van Eijden Stephen Bunting  0  3
Finale dames Uitslag
Aileen de Graaf Anast. Dobromyslova  1  2
Finale jeugd Uitslag
Quin Wester Kenny Neyens  2  0

 

Alan Norris – Rosmontgomery  3-0

In de eerste halve finale tussen Alan Norris en Ross Montgomery misschien een al een glimp van de nieuwe Zuiderduin Masters kampioen. Alan Norris speelde subliem en strafte Ross af op de momenten dat deze vergat de legs af te maken.

Scott Mitchell – Stephen Bunting 1 – 3

Stephen Bunting is nog steeds in vorm en gaf tegenstander Scott Mitchell weinig kansen zijn doel, de finale van de Zuiderduin Masters halen te dwarsbomen.

Finale best of 9 best of 5 legs

Alan Norris – Stephen Bunting

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands