WDF/BDO

Nieuwe data bekend; ‘Heerlijk avondje’ wordt begin datum Zuiderduin Masters 2014

ZM_2014_news_webMet de spannende wedstrijden van Zuiderduin Masters nog in het geheugen en de aanmoedigingen van een enthousiast publiek nog in het gehoor wordt er alweer uitgekeken naar de editie voor 2014. De nieuwe data zijn nu bekend. De organisatie laat weten dat vanaf vrijdag 5 tot en met zondag 7 december het gezelligste toernooi binnen de dartssport wordt gehouden in hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee. Vrijdag 5 december wordt dan letterlijk en figuurlijk ‘het heerlijk avondje’ als de top van de internationale dartssport  opnieuw gaan strijden om de titel.

Zuiderduin Masters 2013 kampioenen, James Wilson en Aileen de Graaf komen straks in december hun titel verdedigen, deze spelers kunnen we alvast noteren op de deelnemerslijst. De overige deelnemers worden geselecteerd op basis van de Zuiderduin Masters ranking en kunnen via het Champions Leauge of Darts plaatsingstoernooi deelnemen. Ook delen de organisatie en de Nederlandse Darts Bond  enkele wildcards uit om het deelnemersveld compleet te maken.

In de komende periode zal er op deze site meer informatie worden vermeld inzake kaartverkoop, hotelarrangementen en deelnemers

error: © Prodarts Europe - the Netherlands