PDC

MVG zeer overtuigend naar de winst. Barney & Wade Exit, Sydney Darts Masters 2016.

James Wade is er niet in geslaagd om de 1e ronde door te komen van de Sydney Darts Masters, in die 1e ronde moest Wade het opnemen tegen Rhys Mathewson maar hij verslikte zich in deze Australiër Wade ging aan de leiding met 5-2 maar wist de wedstrijd niet over de eindstreep te trekken want het was de Australiër die met 5-6 de wedstrijd naar zich toe trok en zo eindigde voor wade al snel dit toernooi.

Dave Chisnall wist zich kinderlijk eenvoudig te plaatsen voor de 2e ronde hij versloeg met overtuigende cijfers  Harley Kemp met 6-1.

De 3e wedstrijd in deze 1e ronde ging tussen Adrian Lewis en Rob Szabo. Adrian kwam al snel voor met 3-1 daarna ging het wat moeizamer maar hij wist de partij wel naar zich toe te trekken het werd 6-3 in het voordeel dus van Adrian Lewis.

Phil Taylor heeft zich ook geplaatst voor de kwartfinales van de Sydney Darts Masters hij won met de cijfers 6-3 van Corey Cadby. Phil die lange tijd een average van rond de 103 gemiddeld gooide zakte gedurende de partij onder de 100 hij eindigde met een average van 95.06, genoeg dus om zich te plaatsen voor de volgende ronde.

Garry Anderson zien we morgen ook terug op het podium, maar van harte ging het allemaal niet, Anderson won welles waar zijn partij met 6-3 maar zijn gemiddelde was zeer zwak, want met 79.64, en een checkout percentage van 20% zal die het morgen niet gaan redden.

Peter Wright heeft op indrukwekkende wijze de kwartfinales gehaald, in de 1e ronde versloeg hij Simon Whitlock met 6-2, de Shot kwam al snel met 5-0 voor en een white wash dreigde dan ook voor Whitlock. Maar de Australiër toonde veerkracht en kwam op 5-1, en 5-2. daarna was het verzet gebroken want Wright pakte de 8e leg en zo de overwinning.

Michael van Gerwen ging in zijn partij tegen Cody Harris als een komeet van start na 3 legs stond zijn average op dat moment op 135,16 een een Checkout percentage van 50%. daarna ging het wat minder  Cody Harris pakte vervolgens leg 4 en leg 5 en kwam daarmee terug in de wedstrijd. Maar het was de groene sloopkogel die daarna meteen weer het gaspedaal intrapte want voor men het wist was het 6-2 en was de winst voor de nummer 1 van de wereld een feit.

Dan onze andere landgenoot Raymond van Barneveld die moest het opnemen tegen niemand minder dan Kyle Anderson. maar voor Raymond van Barneveld werd het een heel vervelende dag. Barney kon geen potten breken en moest dan ook met leden ogen aanschouwen hoe Kyle Anderson naar een 1-6 overwinning ging. Daarmee is er een vroeg einde gekomen aan dit toernooi voor Barney.

 Laatste 16
Pos  Player Player    score
1 Gary Anderson David Platt 6 3
2 Phil Taylor Corey Cadby 6 3
3 Adrian Lewis Rob Szabo 6 3
4 Dave Chisnall Harley Kemp 6 1
5 Michael van Gerwen Cody Harris 6 2
6 Raymond van Barneveld Kyle Anderson 1 6
7 James Wade Rhys Mathewson 5 6
8 Peter Wright Simon Whitlock 6 2
 Laatste 8
Pos  Player Player    score
1 Gary Anderson Phil Taylor
2 Adrian Lewis Dave Chisnall
3 Michael van Gerwen Kyle Anderson
4 Rhys Mathewson Peter Wright
 Halve finale
Pos  Player Player    score
1
2
 Finale
Pos  Player Player    score
1

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands