FINDER MASTERS

Madars Razma met wildcard naar Finder Darts Masters 2016

Vandaag heeft de organisatie van de Finder Darts Masters de tweede spelers bekend gemaakt die met een wildcard gaat deelnemen aan het toernooi. De gelukkige speler dit keer is de Let Madars Razma. Madars schreef in 2015 geschiedenis door zich als eerste Let te plaatsen voor het Lakeside World Professional Darts Championship.  Dat was een kroon op het harde werken van deze talentvolle 28-jarige dartsspeler. Dit jaar is de sympathieke Let op de 17e plaats op de Finder Darts Masters ranking geëindigd, hij kwam slechts 3 punten tekort voor rechtstreekse deelname.

De organisatie van de Finder Darts Masters is van mening dat een speler van een dergelijke kaliber past binnen het deelnemersveld van de Masters. Daarom nodigen zij Madars Razma uit om dit jaar,  met een  wildcard, deel te nemen aan het toernooi dat van 9 tot en met 11 december gehouden wordt in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee.

 

Meer informatie over de Finder Darts Masters, kaartverkoop en hotelarrangementen vindt u op www.findermasters.nl, het overzicht van de deelnemers aan de Finder Darts Masters 2016 vind u hier >>

error: © Prodarts Europe - the Netherlands