OVERIG NIEUWS

Leon de Geus wint L&L TOPtraining

Op de eerste TOPtraining waren Gilbert van der Meijden en Pim van Veenendaal de grote afwezigen. Goede vervangers werden gevonden in John de Kruijf en Thom Schretzmeijer. In de poules werd meteen duidelijk dat Kevin Mast en Leo Hendriks in een goede vorm verkeerden.

Mast begon zijn debuut goed met een 4-3 winst op Andries Sterk in de poule-fase.  In de kwartfinale wist hij zelf een overwinning op John de Kruijf te boeken. Ook Leon de Geus, Kurt van de Rijck (BE) en Hermie van Orsouw wisten hun kwartfinale te winnen.

In de halve finale wist De Geus een 4-2 winst te pakken op zijn SterkDarts/Adroparket Pro Team-genoot Van de Rijck. In de andere halve finale had Van Orsouw veel moeite met Mast en het kwam dan ook op de laatste leg op aan. Uiteindelijk was het toch Van Orsouw die de finale wist te bereiken.

In de finale zagen we zoals vaker dus Leon de Geus en Hermie van Orsouw. De eerste 2 legs gingen in 17 darts naar Van Orsouw, daarna kwam De Geus op stoom. Via een 15, 15  darters (100 finish), 15, 17 darters en de laatste leg eveneens in 15 darts waarvan een116 finish. Het fenomenale gemiddelde van De Geus lag op 92,70 en van Van Orsouw kwam op 81,35.

De meeste 180-ers kwam op naam van Andries Sterk met 6 stuks, Mast wist er 4 te gooien, Sterk had ook de hoogste dagfinish van 140, De Kruijf gooide nog 130 uit. 

Volgende week speelt de C-poule met onder andere Erwin van Gool, Joost Derksen en Jonathan van Waard. 

Meer info op www.sterkdarts.nl

Ingezonden bericht door Sterk Darts

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands