WDF/BDO

Lakeside 2017 op punt van beginnen

Het toernooi der toernooien, het Lakeside World Professional Darts Championship 2017 staat op punt van beginnen. Klokslag 14:00 uur Nederlandse tijd zal Engelsman Glen Durrant beginnen aan de openingspartij tegen Nick Kenny uit Wales van dit  in totaal negen dagen durende toernooi in the home of world darts, the Lakeside Country Club in Frimley Green Engeland. Er zijn twee sessies vandaag met aan het eind van de middag Lakeside debutant Wouter Vaes die het opneemt tegen routinier Darryl Fitton en in de derde match van de avondsessie Aileen de Graaf.

Aileen speelt tegen de Engelse Rachel Brooks en als het wil lopen bij Aileen is een plek bij de laatste 8 mogelijk. De derde partij van de middagsessie is een voorronde partij tussen Dennis Nilsson uit Zweden en Mark McGrath uit Nieuw Zeeland en ook de eerste twee wedstrijden van de avondsessie zijn voorronde partijen.

Er zijn geen tv uitzendingen op Nederlandse kanalen, wel een hoop streams en uitzendingen via Engelse zenders. Meer informatie vind je in dit artikel

Hieronder de indeling voor vandaag en gedurende de dag zullen we de uitslagen en korte impressies aan dit artikel toevoegen.

Zaterdagmiddag   7-jan    
Pos  Player   Player    score
1 Glen Durrant (Eng) Nick Kenny (Wal) 3 1
2 Trina Gulliver (Eng) Claire Brookin (Eng) 2 0
3 Dennis Nilsson (Zwe) Ryan Joyce (Eng) 0 3
4 Darryl Fitton (Eng) Wouter Vaes (Ned) 3 0
Zaterdagavond   7-jan    
Pos  Player   Player  score  
1 Seigo Asada (Jap) Jeff Smith (Can) 1 3
2 Roger Janssen (Bel) Mark McGrath (Nw. Zd) 2 3
3 Aileen de Graaf (Ned) Rachel Brooks (Eng)
4 Jim Williams (Wal) Tony O’ Shea (Eng)
error: © Prodarts Europe - the Netherlands