WDF/BDO

Glen Durrant laat zich niet verrassen

Glen Durrant heeft de volgende ronde bereikt van het Lakeside World Professional Darts Championship in Frimley Green. De nummer 1 van de BDO trof in de openingswedstrijd Welshman en Lakeside debutant Nick Kenny die hem de eerste set wist af te snoepen. Durrant begon sensationeel aan de partij door Kenny in de eerste de beste leg te breken met een 167 finish maar de Welshman brak gelijk terug.

Met zijn tweede 180 in leg 4 en een 80 finish met 2 darts brak Kenny Glen weer  voor een 3-1 stand in de eerste set. Zat er een verrassing aan te komen? Het antwoord werd nee want ondanks de goede scores van Kenny was hij onfortuinlijk op de dubbels. In de tweede leg van set 2 was Durrant op weg naar een 9 darter. Na zes perfecte darts ging het op de 7de mis maar de set werd met 3-1 binnen gehaald door Durrant.

In set 3 was de eerste leg voor Kenny en mist hij een breek kans in leg 2 en moet uiteindelijk de set met 3-1 aan Durrant laten. Leg 1 van set 4 gaat met de darts naar Durrant en met een breek in leg 2 is hij nog 1 verwijderd van de volgende ronde. Kenny steekt daar in leg 3 een stokje voor door terug te breken voor 2-1 maar met opnieuw een breek van Durrant wordt de eindstand op 3-1 gezet en is Durrant door naar de volgende ronde.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands