WDF/BDO

Laatste kwartfinale partijen Lakeside – Alan Norris haalt voor het eerste halve finale Lakeside

tamara_lwp_2014_02Kunnen Tamara Schuur en Jan Dekker de Nederlandse eer hoog houden? Het volledige antwoord op deze vraag weten we zo rond de klok 21:00 uur Nederlandse tijd want dan hebben deze twee hun kwartfinale wedstrijd gespeeld. Tamara die op de openingsdag voor sensatie zorgde door de 9-voudig wereldkampioene Trina Gulliver te verslaan treft nu in de openingspartij van vandaag Lisa Ashton. Ashton klopte gisteren in een zeer boeiende en hoogstaande partij de Nederlandse Aileen de Graaf dus Tamara heeft geen eenvoudige opgave. Jan Dekker speelt tegen Martin Adams die evenals Jan gisteren ook in actie kwam.

Jan klopte Belg Geert De Vos die vier sets aardig meeging maar daarna moest buigen voor het goede spel van Dekker. Wolfie Adams zette op indrukwekkende wijze Ross Montgomery aan de kant en met deze gegevens kan de tweede match van de avond tussen Jan en Martin wel eens een kraker zijn.

Na deze partij weer een dames partij tussen de jonge Fallon Sherrock en de regerend Lakeside World Champion Anastasia Dobromyslova en als afsluiter James Wilson tegen Alan Norris. Hiermee zijn alle kwartfinale wedstrijden gespeeld en naderen we de climax de finale die aanstaande zondag zal worden gespeeld. Wie worden de nieuwe Lakeside World Champions? Zal er nog een Nederlander in de finale zitten? U leest het op onze site.

Wedstrijden vrijdag 10 januari 2014

Tijd  Player   Player  score  
18:30 Tamara Schuur (Ned) Lisa Ashton (Eng)  0  2
19:15 Jan Dekker (Ned) Martin Adams (Eng)  5  2
21:30 Fallon Sherrock (Eng) A Dobromyslova (Rus)  1  2
22:15 James Wilson (Eng)  – Alan Norris (Eng)  2  5

 

Foto’s (C) Tiptoppics – Engeland

 

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands