WDF/BDO

Co Stompé verlaat de PDC

stompe_01Zojuist is er op diverse officiële sites bekend gemaakt dat Matchstick, Co Stompé besloten heeft terug te keren naar het WDF/BDO circuit. Op de Facebook pagina van de British Darts Organization werd het geschreven en ook op de website van de Nederlandse dartsbond staat een tweet waarin wordt gemeld dat zij van Co Stompé zelf de bevestiging gekregen hebben dat hij deze stap heeft gemaakt. Niets zo veranderlijk als een mens blijkt maar weer want nog geen maand geleden, tijdens de Zuiderduin Masters vertelde Co nog dat van overstappen naar de BDO geen sprake was.

Hij verdiende zijn centjes aan de PDc kant en zou veel moeten inleveren als hij voor terugkeer naar het reguliere circuit zou kiezen. Wel vertelde hij erbij dat hij de sfeer in het WDO/BDO circuit ontzettend miste  wat ze daar hebben is niet te vinden bij de PDC. Misschien dat dit uiteindelijk de doorslag heeft gegeven? Die vraag blijft open want Co was voor meer informatie niet bereikbaar.

Op de site van de Nederlandse Darts Bond staat ook te lezen dat waarschijnlijk de Dutch Open het eerste optreden van Co zal worden, daar komt later meer info over.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands