WDF/BDO

Kwalificatietoernooi voor BDO World Trophy 2015 – wijziging in persbericht

bdoevents_qual_01Voor de tweede editie van de BDO World Trophy wordt op dinsdag 7 oktober een kwalificatietoernooi georganiseerd. Via dit toernooi kunnen 2 dames en 4 heren zich plaatsen voor dit major toernooi waar een prijzenpot van £ 50.000,= is te verdelen. De BDO World trophy wordt gehouden van 26 februari 2015 tot en met 1 maart 2015 in Event City te Manchester Engeland. Aan het herentoernooi doen buiten de 4 spelers die zich via dit kwalificatietoernooi weten te plaatsen verder mee; de top 16 van de BDO ranking, en 8 spelers die als hoogste geplaatst staan op de regionale wereld ranking de Lakeside World Professional Darts Champion 2014, de winnaar van de BDO World Trohy 2014, Winmau World Master 2013 en is er 1 wildcard.

Het dames deelnemersveld wordt gevormd door; twee spelers uit het kwalificatietoernooi in Hull, de top 10 van de BDO ranking,  Lakeside World Professional Darts Champion 2014, de winnaar van de BDO World Trohy 2014, Winmau World Master 2013 en is er 1 wildcard.

Mocht het zo zijn dat 1 van de spelers of runner up uit de bovengenoemde toernooien al geplaatst zijn dan wordt de beste speler van de ranking niet geplaatste spelers uitgenodigd voor deelname.

Iedereen die gerechtigd is om te spelen op de Lakeside World Pro, Winmau World Masters dus geen lid is van de PDPA kan aan dit toernooi meedoen. Inschrijven kan tot en met maandag 6 oktober 2014 17:00 uur via de website van BDO Events

Het kwalificatietoernooi wordt gespeeld in de Hull Sports Arena waar ook het Lakeside World Pro play off toernooi wordt gespeeld en de eerste ronden van de Winmau World Masters

error: © Prodarts Europe - the Netherlands