PRODARTS EUROPE

Komende zondag 4de Road to the Winmau ranking

Zondag 12 februari de vierde Prodarts Europe Road to the Winmau ranking, de kortste weg naar een plek op het wereldpodium!  Via de Road to the Winmau ranking kunnen spelers en speelsters die gerechtigd zijn om deel te nemen aan de Lakeside World Pro, the Winmau World Masters en Finder Darts Masters zich plaatsen voor de Road to the Winmau finale dag. Die dag wordt gespeeld om een startbewijzen voor Winmau World Masters 2017 ( 1 voor het herentoernooi en 1 voor het damestoernooi). Win je dit startbewijs dan mag je daarnaast ook nog mee spelen in het kwalificatietoernooi voor Lakeside 2018. Dus als je ambities hebt de top van de nationale en internationale dartssport te bereiken dan is de Road to the Winmau misschien voor jou wel de beste kans die er is. En vanaf nu kun je vast voor inschrijven per email of via Facebook. Minimale leeftijd is 18 jaar en het inschrijfgeld bij voorinschrijving is € 10,00 per deelname ( Er zijn in totaal 8 ranking toernooien en de top 16 plaatst zich voor de finaledag )

Locatie waar het toernooi wordt gehouden is
Café Zaal FF naar Steef
Dorpsstraat 1 Hummelo

Voor inschrijven kan via deze Facebookpagina of via redactie@prodarts-europe.com – Voorinschrijving sluit vrijdag 27 januari om 23:00 uur.

Inschrijven aan de zaal kost € 13,00 per deelnemer – Inschrijven op de dag zelf kan tot 13:15 uur – Voorinschrijvingen kunnen op de dag zelf aan de zaal worden betaald.

We starten om 13:30 uur – zaal open om 12:30 uur

We beginnen met een poule fase en aansluitend de knock out fase voor de punten en er is een verliezersronde.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands