OVERIG NIEUWS

Kaarten zijn geschud voor derde ronde Summer Stars of Darts

summerstarsAfgelopen twee weken zijn de wedstrijden voor de tweede speelronde van de Summer Stars of Darts competitie gespeeld waarin een paar zeer opvallende resultaten. Dit had als gevolg dat er een aantal verrassingen waren bij de spelers die zich wisten te kwalificeren voor de volgende ronde. Deze  derde rond zal vanwege de vakantie over 3 weken worden gespeeld. In groep 2-A vonden de grootste verassingen plaats. Een van de favorieten voor de eindzege, Gino Vos, verslikte zich in de kwaliteiten van de concurrentie en wist zich niet te plaatsen voor de volgende ronde. Wouter Vaes daarentegen wist op het juiste moment toe te slaan en zich met twee 5-4 overwinningen wel te plaatsen bij de laatste acht. Ook voor de ongelukkige Davy van der Zande, die twee keer met 4-5 verloor, viel het doek. Michel van der Horst verloor geen wedstrijd en mag zich tot de kanshebbers op de eindzege rekenen.

De uitslag van Groep 2-B was redelijk voorspelbaar en de favorieten maakten dan ook geen fouten. Verassend genoeg was het echter Willem Mandigers die als eerste eindigde, voor Braulio Roncero, die hij in een onderling duel met 5-4 wist te verslaan. Voor Percey Schuurman en Roger Jansen eindigt de Summer Stars of Darts dit jaar in ronde twee. Groep 2-C kende een echte favoriet en drie kanshebbers. Willy van de Wiel maakte zijn rol waar en noteerde drie overwinningen. Met spanning werd uitgekeken naar de strijd tussen Roy Leenders, Bobby Biemans en Dave van de Lee die de volgende gekwalificeerde moest opleveren. Dave kwam te kort en Roy viel tegen dus was het Bobby Biemans die  profiteerde en samen met Willy door gaat naar de volgende speelronde.

In groep 2-D waren twee kanonnen, Ron Meulenkamp en Benito van de Pas ingedeeld samen met outsider Danny Schellekens en de verrassende Roel Donkers. De grote mannen maakte geen fout en nadat Ron in een direct gevecht met Benito als winnaar uit de bus kwam waren plaats 1 en 2 dus vergeven. Danny moest genoegen nemen met plaats 3 en kan zich gaan voorbereiden op de Winmau. Voor Roel Donkers was het een mooie ervaring en hem zullen we terug zien in de Super League Nederland waarin hij komend seizoen zijn debuut zal maken.

Speelronde 3 zal bestaan uit 2 groepen en wordt , na de vakantie, gespeeld op een speelavond te weten 08 augustus. De groepen zien er als volgt uit:

 

Groep 1                   

Willy vd Wiel

Ron Meulenkamp

Braulio Roncero

Wouter Vaes

 Groep 2

Michel van der Horst

Willem Mandigers

Benito van de Pas

Bobby Biemans

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands