OVERIG NIEUWS

Jeffrey Stigter wint de Open Breko in Tapperij Tijdloos

Ingezonden bericht:

De dertiende editie van de Open Breko werd weer druk bezocht. Liefst 107 heren en 16 dames hadden de weg naar Tapperij Tijdloos in Papendrecht gevonden. Zij streden om de hoofdprijs van € 750,- Onder de deelnemers diverse toppers, waaronder de Engelsman Tony West en de PDC WK deelnemers Jerry Hendriks, Mareno Michels en Jeffrey de Zwaan. De Zwaan was op het huidige PDC WK één van de sensaties door het de nr. 8 van de wereld Michael Smith zeer moeilijk te maken. In de beslissende leg was het Smith (inmiddels kwartfinalist op het WK) die de beslissende dubbel wist te vinden.

In de winnaarsronde spannende partijen waarbij de regionale spelers het opvallend goed deden. Jeffrey Stigter bereikte de finale door o.a. overwinningen op Roy Gokoel en Wesley Plaisier. Zijn tegenstander werd Alex den Breejen, die won van Joey ten Berge bij de laatste 8 en in de halve finale met liefst 4 – 1 te sterk was voor Tony West. De finale was een Sliedrechts onderonsje waarin Jeffrey Stigter uiteindelijk met 2 – 1 in sets de sterkste was en met € 750 een mooie bonus pakte.

De verliezersronde werd gewonnen door Kevin Blomme, die in de finale met 4 – 0 te sterk was voor voormalig toernooiwinnaar Freddy de Geus.

Bij de dames won Anja Stuiver met 4 – 3 van Dushi Wouters in de finale. Bij de verliezersronde was het Ria de Pan die Cretienne Godschalk naar plek 2 verwees.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands