WDF/BDO

Jeffrey de Graaf uitgeschakeld

atkins_lwp_2014_01De avondsessie van de eerste dag zit er op. Voor Jeffrey de Graaf een dag om zo snel mogelijk te vergeten want de 23 jarige Noordhollander speelde vanavond éen van zijn slechtste wedstrijden. Een heel jaar keihard gewerkt en dan laat je het niet zien op het podium van je dromen. Jeffrey ging goed van start in zijn partij tegen Martin Atkins maar na 2 legs zakte het spel als een kaartenhuis in en is niet meer goed gekomen. Atkins profiteerde 100% hiervan en won zonder al te veel moeite de partij met 3-0. Misschien dat er voor Jeffrey in de tweede ronde revanche wordt genomen want dan speelt Atkins tegen Rick Hofstra of Remco van Eijden. De Let Madars Razma bereikte de eerste ronde door een overwinning op de Griek John Michael.

Een partij over 5 sets waarin Razma in de vijfde set overeind wist te blijven. Tegenstander in de eerste rond voor de Let is Geert De Vos en als Madars nu een beetje over zijn schroom heen is kan dat een boeiende partij worden.  In de tweede voorronde partij maakte Michael Meaney uit de Republiek Ierland korte metten met de Australiër, Harley Kemp. Een zenuwslopende partij voor beide debutanten op dit groet podium die toch met groot verschil werd gewonnen door de Ier die nu in de eerste ronde Ross Montgomery treft.

Verrassende ontknoping in de slot match van de avond tussen Rachel Brooks uit Engeland en de Deense Ann-Louise Peters. Brooks werd geacht, gezien haar staat van dienst, op haar sloffen te winnen. Ann-Louise is net een jaar weer terug in het dartscircuit weinig wedstrijdervaring en debuterend op een groot podium. Invloed had het zeker op de Deense, maar ook Rachel werd door zenuwen overmand waardoor ze tegen de verwachting in de match met 2-0 verloor. Haar tegenstander in de kwartfinale wordt of Julie Gore uit Wales of de Noorse Rachna David.

Morgen, zondag 5 januari weer twee sesssie met ’s middags Christian Kist, Ron Meulenkamp en Karin Krappen en ’s avonds Rilan Erades en Remco van Eijden en Rick Hofstra die elkaar treffen in de slotpartij van de avond

Foto’s (c) Tiptoppics – Engeland

error: © Prodarts Europe - the Netherlands