WDF/BDO

Jeff Smith en Mark McGrath halen volgende ronde

Een 2-0 voorsprong in sets uit handen geven dat overkwam de Belg Roger Janssen in de tweede partij van de avond sessie. Een voorronde tegen de Nieuw Zeelander Mark McGrath die evenals Roger debuteerde op het Lakeside podium. Beide spelers hadden rubberen knieën en speelden een matige wedstrijd die na 2 sets 180 graden omdraaide in het voordeel van McGrath.

Met tweemaal 3-2 won Janssen de eerste 2 sets maar de derde werd met 3-0 door McGrath gewonnen. McGrath rook de overwinning mede door de vele magere scores van Janssen en met tweemaal 3-1 verzilverde McGrath zijn inzet en plaatste zich voor de volgende ronde tegen Scott Mitchell.

In de eerste wedstrijd van de avond keek Japanner Seigo Asada aan het einde lelijk op zijn neus. Hij speelde tegen Canadees Jeff Smith die met 3-0 de eerste set pakte. Asada kwam met 3-1 in set twee weer op gelijke hoogte maar wat hij daarna ook probeerde Smith was hem iedere keer te snel af en zo verloor hij met tweemaal 3-1 de volgende twee sets waarmee de Japanner uitgespeeld was.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands