WDF/BDO

Jamie Hughes overtuigend naar volgende ronde

Jamie Hughes kan zich gaan voorbereiden op een wedstrijd tegen Welshman Jim Williams in de tweede ronde van de Lakeside World Pro. Jamie wist de volgende ronde op overtuigende wijze te bereiken dankzij een klinkende 3-1 overwinning op Martin Atkins. Atkins opende de partij sterk door in zijn eerste beurt al een 180 te gooien en met een 98 finish een break forceerde. Het antwoord van Hughes was in leg 2 een 180 en een breek terug om uiteindelijk de eerste set met 3-1 te winnen.

Ondanks zijn derde 180 in de eerste leg van set 2 wist Hughes Atkins opnieuw te breken maar de set werd in de vijfde en laatste leg toch door Atkins gewonnen met een 71 finish op de bull.

In d vierde set bj een 2-1 voorsprong voor Hughes mist Atkins tops voor 2-2 en gaat ook deze set met 3-1 naar Hughes. Jamie pakt vervolgens de eerste twee legs in set 4 en met een 2 darts finish op 70 komt Atkins nog naar 2-1 terug. Toch valt de winnende dubbel niet gelijk voor Hughes die onder andere met een 180 en 177 score ruim de tijd krijgt voor het vinden van de dubbel pas met de vierde dart wordt de winnende dubbel gevonden en daarmee zijn plek bij de laatste 16 verzekerd.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands