WDF/BDO

Davy van Baelen grijpt mis in tie break

Het was een lange zit tijdens de partij tussen de Belg Davy van Baelen en Australiër Raymond Smith. Vijf sets met een tie break waren nodig om een winnaar te krijgen met daarbij een verliezer, Davy van Balen, die nog wel een poosje stevig zal balen want in de vierde set miste de Belg maar leifst 6 match darts en moest uiteindelijk, in de tie break, buigen voor zijn tegenstander.

Raymond Smith pakt de eerste set met 3-1 gevolgd door een zelfde stand in set twee maar nu voor de Belg. Die begint gelijk goed aan set 3 door in leg 1 een 120 finish te gooien en door loopt naar een 3-1 set winst. Maar zoals al gezegd in set vier mist Davy dan 6 match darts bij een 2-2 stand in die set en komt de Australiër weer op gelijke hoogte.

Met de darts scoort van Baelen het eerste punt in set 5 die na vier gespeelde legs 2-2 als score aangeeft. In de vijfde leg, de eerste van de tie break krijgt van Baelen een breek tegen en met een 60 finish ( 3 darts ) houdt Smith zijn leg en wint de partij en komt nu uit tegen een andere Belg, Geert De Vos

error: © Prodarts Europe - the Netherlands