WDF/BDO

Inschrijving voor Dutch Open 2013 gestart

Voor alle darters, feestvierders, vakantiegangers en serieuze sporters is het alles verlossende bericht vandaag in de media verschenen, de inschrijving voor Dutch Open 2013 is vanaf vandaag geopend. Eindelijk kan men zich weer aanmelden voor het grootste dartsevenement van Europa en ook de meest gezellige darts happening van de wereld waar inclusief spelers en dol enthousiaste bezoekers afgelopen jaar ruim 6.000 mensen op af kwamen. In het onderstaande persbericht meer informatie en de link naar de website van de Nederlandse Darts Bond.

Ingezonden bericht:

Inschrijving Dutch Open Darts 2013 geopend!

Van vrijdag 1 t/m zondag 3 februari 2013 organiseert de Nederlandse Darts Bond opnieuw de Dutch Open Darts in het NH Conference Centre de Koningshof te Veldhoven. De inschrijving voor dit prachtige dartsevenement is inmiddels geopend. Wil jij net als Martin Adams of Christian Kist zeker zijn van deelname schrijf je dan snel in! En wie weet speel jij straks tegen één van de beste darters ter wereld!

We verwachten weer duizenden darters tijdens het grootste open dartstoernooi van Europa. Vorig jaar waren er ruim 3.500 darters en meer dan 2.500 gezellige dartsfans. Het belooft dus weer een geweldig dartsspektakel te worden.

Het winnen van de Dutch Open betekent niet alleen eeuwige roem en een mooi geldbedrag (prijzenpot €32.100) maar verzekert de winnaar ook van deelname aan de Winmau World Masters en deelname aan het Lakeside kwalificatietoernooi. Maar de prijzenpot is voor de meeste deelnemers echter bijzaak: zij reizen af naar het Brabantse land voor de ongekende sfeer en de ervaring om de gezelligheid van Dutch Open Darts mee te maken.

Hou deze site goed in de gaten om op de hoogte blijven van de alle ontwikkelingen en het laatste nieuws! Tevens kun je de Dutch Open volgen op Twitter www.twitter.com/DOdarts en op onze Facebook pagina.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands