WDF/BDO

Inschrijving voor de Dutch Open controleren nu mogelijk!

dutchopenIn de wintermaanden volgen de mooie dartsevenementen elkaar in snel tempo op. Scott Waites en Anastasia Dobromyslova zijn inmiddels als nieuwe Lakeside kampioenen gekroond en over iets minder dan drie weken staat de Dutch Open Darts al weer voor de deur! Het is inmiddels bekend dat bijna alle Lakeside deelnemers ook naar Veldhoven zullen afreizen! Zorg dus dat jij er ook bij bent! Je hebt nog tot vrijdag 18 januari 12.00 uur om je digitaal in te schrijven via www.dutchopendarts.nl. Heb jij je al ingeschreven? Dan kun je dit nu controleren op de homepage van de Dutch Open Darts website. Aan de rechter kant in het midden zie je een knop naar: Ingeschreven? Klik hierop en voer vervolgens je naam in om jezelf terug te vinden in onze database.

Let op! Alleen de inschrijvingen die voor zondag 13 januari 18:45 gemaakt zijn kun je terug vinden in deze lijst. Nadat de inschrijving definitief zal sluiten wordt de database opnieuw bijgewerkt en de definitieve lijst zal vanaf zaterdag 19 januari 12.00 uur online staan. Dan staan alle namen van alle deelnemers in de lijst! Als je bij je koppel ‘nee’ of ‘al ingeschreven’ vindt, check dan even de status van je koppelpartner om te zien of je ingeschreven staat in de koppels.

De loting van de Dutch Open Darts zal online komen te staan in de week voorafgaande aan het toernooi. De Dutch Open Darts zal plaatsvinden van vrijdag 1 t/m zondag 3 februari 2013  in het NH Conference Centre de Koningshof te Veldhoven. Check voor alle informatie en het laatste nieuws onze website! Vanzelfsprekend is de Dutch Open Darts ook op Facebook en Twitter te vinden (#DOdarts).

Wil je graag komen kijken op één van de dagen tijdens de Dutch Open Darts? Dat Kan! Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur bij de locatie het Koningshof (Vrijdag: €5,00 Zaterdag: €6,50 Zondag € 7,50 Passe Partout €12,50).

Tot ziens bij de Dutch Open Darts 2013 in Veldhoven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands