WDF/BDO

Inschrijving Dutch Open Darts 2012 verlengd!

Ingezonden bericht door de Nederlandse Darts Bond

De inschrijvingen voor de Dutch Open Darts 2012 blijven binnenstromen! Inmiddels staat de teller op 1.600 heren singles, 195 dames singles, 770 heren koppels en 90 dames koppels. Dit zijn alleen bij de heren singles al bijna 500 inschrijvingen meer dan waar de teller vorig jaar rond deze periode op stond. De organisatie is dan ook zeer tevreden over het aantal inschrijvingen en verwacht dat door de huidige media aandacht voor de dartssport de inschrijvingen alleen nog maar zullen toenemen. En dan moet de Lakeside 2012 nog beginnen! Daarom heeft de organisatie besloten om de inschrijfdatum te verlengen, deelnemers kunnen zich nog tot maandag 16 januari 12.00 uur digitaal inschrijven via www.dutchopendarts.nl
De Dutch Open is uniek in zijn soort. Het is een open toernooi, waar ook niet-leden aan kunnen deelnemen. Zij dienen wel speelgerechtigd te zijn voor de Winmau World Masters en de Lakeside Professional Championship (deelname aan de koppeltoernooien staat open voor iedereen). De Dutch Open kent een aantrekkelijke prijzenpot van maar liefst € 32.100,-, waarbij de winnaar van het heren single toernooi € 4.500,- ontvangt en de winnares van het dames single toernooi naar huis gaat met € 2.250,-.

De prijzenpot is voor de meeste deelnemers echter bijzaak: zij reizen af naar het Brabantse land voor de ongekende sfeer en de grote mate van gezelligheid. Samen met de mogelijkheid om uit te mogen komen tegen één van de aanwezige wereldtoppers, maakt dit de Dutch Open tot het ultieme weekend ‘uit’!

De Dutch Open Jeugd zal plaatsvinden op zondag 5 februari. De organisatie heeft veel interesse opgemerkt voor dit toernooi bij de (internationale) jeugd en verwacht ook hier de cijfers van vorig jaar te overtreffen. Er is o.a. contact geweest met een groep jeugd uit Rusland die zal afreizen naar Veldhoven. De jeugdspelers die de finale halen in de drie verschillende categorieën wordt een unieke ervaring geboden: zij spelen hun finalewedstrijd op het podium! Jeugdleden die mee willen doen aan het toernooi kunnen zich op de dag zelf vanaf 09.00 uur inschrijven (inschrijfgeld is € 5,-). Dit kan niet middels de voorinschrijving via de website.

Ook hier geldt: lidmaatschap is niet nodig!

De loting zal plaatsvinden enkele dagen nadat de inschrijving is gesloten. Deze zal worden gepubliceerd op http://www.dutchopendarts.nl/. Houdt de website dus goed in de gaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands