OVERIG NIEUWS

Benito van de Pas klimt naar eerste plaats Super Ranking

Ingezonden bericht:

Gisterenavond waren de grote mannen weer te bewonderen in de Oranjebar Mariahout tijdens het Super Ranking evenement. Benito had zijn dartmaat Wesley Harms meegenomen in de voorbereiding naar de Lakeside World  Pro welke aankomend weekend van start gaat. Verder waren ook Braulio Roncero, Hermie van Orsouw, Willem Mandigers en Nico Thissen als topspelers aanwezig om het mannen zoals Eric Barten, Erik Dortmans, Peter van de Heuvel en Abdil Loubane moeilijk te maken.
Het niveau lag hoog dat bleek wel uit het feit dat Wesley Harms, een deelnemer aan het komende Lakeside World Pro evenement het hier niet kon bolwerken en slecht tot de laatste 8 kwam terwijl huisspelers Eric Barten en Peter van de Broek (o.a. via winst op Willem Mandigers) tot het eind mee bleven doen.
Hermie van Orsouw was de speler die zich rechtstreeks voor de finale plaatste om het op te nemen tegen de winnaar van de herkansing Benito van de Pas. In de finale ging het hard tegen hard maar bleek Benito over de meeste adem te beschikken. Via 2x winst kon Benito de dagzege op zijn palmares bijschrijven.
Uitslag van dag 4;

1, Benito van de Pas, 2. Hermie van Orsouw, 3 en 4 Eric Barten en Braulio Roncero. Voor uitslagen en volledige tussenstand kunt u terecht op de website van de Oranjebar

De volgende Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 17 januari 2012. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands