WDF/BDO

Inschrijven voor Dutch Open Darts 2014 vanaf nu

dutchoprn14_01Het is vanaf vandaag mogelijk je in te schrijven voor het grootste en gezelligste open dartstoernooi van Europa; de Dutch Open Darts 2014. Dit prachtige dartsevenement zal plaatsvinden van vrijdag 31 januari t/m zondag 2 februari in de Bonte Wever te Assen. De Dutch Open Darts is met een hoog niveau darts en een geweldige sfeer uniek in zijn soort. Het is een open dartstoernooi, waar iedereen, van jong tot oud en van amateur tot professional aan kan deelnemen. Jij dus ook! Op vrijdag zal het toernooi starten met het koppeltoernooi voor dames en heren. De singles zullen plaatsvinden op zaterdag, waarna de beste spelers zich zullen plaatsen voor de finaledag op zondag. Ook de Dutch Open Darts Youth zal op zondag gespeeld worden.

Vanaf  heden kunnen spelers zich digitaal inschrijven via: www.dutchopendarts.nl. Het is alleen mogelijk om je online in te schrijven en te betalen via iDeal. Het is niet mogelijk om betalingen apart aan de NDB over te maken. Als de inschrijving is afgerond, ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail. Jaarlijks trekt de Dutch Open Darts duizenden darters en enthousiaste toeschouwers. De prijzenpot van ruim €30.000,- is voor de meeste deelnemers bijzaak; zij reizen naar dit dartsevenement voor de ongekende sfeer en de grote mate van gezelligheid.

Samen met de kans om te spelen tegen één van de aanwezige wereldtoppers, maakt dit de Dutch Open Darts tot het ultieme weekend ‘uit’! Ook in 2014 zullen alle internationale topspelers van het BDO/ WDF circuit weer aanwezig zijn. Titelverdediger en huidig Lakeside kampioen Scott Waites zal in Assen te bewonderen zijn net als Tony O’Shea, dartsicoon Andy Fordham en Anastasia Dobromyslova. Maar natuurlijk ook onze Nederlandse toppers zoals Wesley Harms, Jeffrey de Graaf, Sharon Prins en de Drent Jan Dekker.

Hou de vernieuwde website van de Dutch Open Darts goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws! Tevens kun je de Dutch Open Darts volgen op Twitter: www.twitter.com/DOdarts en op Facebook: www.facebook.com/DutchOpenDarts.

Wil je niets missen van de Dutch Open Darts 2014? Schrijf je dan snel in en zorg dat je 3 dagen lang aanwezig bent in Assen!

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands