WDF/BDO

Inschrijven voor Dutch Open 2015 vanaf nu weer mogelijk

do2015_01Zojuist ontvingen wij een persbericht dat het vanaf heden weer mogelijk is je in te schrijven voor het grootste en gezelligste open dartstoernooi van Europa; de Dutch Open Darts 2015. Dit prachtige dartsevenement zal plaatsvinden van vrijdag 30 januari t/m zondag 1 februari in de Bonte Wever Assen. De Dutch Open Darts is met een hoog niveau darts en een geweldige sfeer uniek in zijn soort. Het is een open dartstoernooi, waar iedereen, van jong tot oud en van amateur tot professional aan kandeelnemen. Jij dus ook! Op vrijdag zal het toernooi starten met het koppeltoernooi voor dames en heren. De singles zullen plaatsvinden op zaterdag, waarna de beste spelers zich zullen plaatsen voor de finaledag op zondag.
Ook de Dutch Open Darts Youth zal op zondag gespeeld worden. Per heden kunnen spelers zich digitaal inschrijven via: www.dutchopendarts.nl. Het is alleen mogelijk om je online in te schrijven en te betalen via iDeal. Het is niet mogelijk om betalingen apart aan de NDB over te maken. Als de inschrijving is afgerond, ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail. Jaarlijks trekt de Dutch Open Darts duizenden darters en enthousiaste toeschouwers. Zij reizen af naar
dit dartsevenement voor de ongekende sfeer en de grote mate van gezelligheid. Maar natuurlijk ook om te genieten van de profspelers die op een groot podium, onder toeziend oog van duizenden juichende fans en de televisiecamera’s, hun kunsten zullen gaan vertonen.
Ook in 2015 zullen alle internationale topspelers van het BDO/ WDF circuit weer aanwezig zijn. Titelverdedigers Ross Montgomery en Aileen de Graaf zullen in Assen te bewonderen zijn net als Tony O’Shea, Scott Waites en dartsicoon Andy Fordham. Maar natuurlijk ook onze Nederlandse toppers zoals wereldkampioen Wesley Harms en de Drent Jan Dekker. Hou de website van de Dutch Open Darts goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws! Tevens kun je de Dutch Open Darts volgen op Twitter: www.twitter.com/DOdarts en op Facebook: www.facebook.com/DutchOpenDarts.
Wil je niets missen van de Dutch Open Darts 2015? Schrijf je dan snel in en zorg dat je 3 dagen lang aanwezig bent in Assen!

error: © Prodarts Europe - the Netherlands