PDC

Indeling TABtouch Perth Darts Masters, RvB weer tegen Cadby

Na Auckland en Melbourne doen de 8 voor de Darts Masters geselecteerde spelers van de PDC dit weekend de westkust van Australië aan voor de TABtouch Perth Darts Masters. Winnaar van het toernooi afgelopen weekend  in Melbourne heeft de smaak van winnen weer te pakken en gaat in Perth op jacht naar zijn derde titel.

Maar voordat dit zover is moet Taylor in de eerste ronde al flink aan de bak want hij is door loting gekoppeld aan een treffen tegen Kyle Anderson. Raymond van Barneveld, de enige deelnemer in dit veld treft het in Perth weer niet. Voor de tweede keer op rij heeft hij tegen Corey Cadby geloot waarvan hij in Melbourne in de eerste ronde al verloor.

De als eerste geplaatste Gary Anderson treft in de eerste ronde Rob Szabo en de twee gastspelers  bij de PDC, Michael Smith en Daryl Gurney  spelen in de eerste ronde respectievelijk tegen Adam Rowe en Koka Kokiri.

Hieronder het overzicht van de loting met daaronder het speelschema voor de eerste dag, vrijdag 25 augustus. Zondag 27 augustus wordt de finale gespeeld en zaterdag de kwartfinale.

EERSTE RONDE    SCHEMA NA LOTING    
Pos Speler 1   Speler 2   score
1 Gary Anderson (1) Rob Szabo
2 Simon Whitlock Justin Thompson
3 James Wade (4) Darren Hayes
4 Michael Smith Adam Rowe
5 Phil Taylor (2) Kyle Anderson
6 Raymond van Barneveld Corey Cadby
7 Peter Wright (3) Rhys Mathewson
8 Daryl Gurney Koka Kokiri

De eerste ronde wordt gespeeld over best of 11 legs de kwartfinale over best of 19 legs en de halve finales en finale over best of 21 legs.

1.  Michael Smith – Adam Rowe

2. Peter Wright – Rhys Mathewson

3. Daryl Gurney – Koha Kokiri

4. James Wade – Darren Hayes

5. Simon Whitlock – Justin Thompson

6. Phil Taylor – Kyle Anderson

7. Gary Anderson – Rob Szabo

8.Raymond van Barneveld – Corey Cadby

error: © Prodarts Europe - the Netherlands