FINDER MASTERS

Indeling Champions League of Darts na loting bekend

Zaterdag 2 september wordt in Hotel Zuiderduin Egmond aan Zee de Champions League of Darts 2017 gespeeld. In totaal 5 toernooien, heren, dames, junioren, meisjes en aspiranten. Voor de heren is de hoofdprijs deelname aan de Finder Darts Masters 2017 het beste meisje plaatst zich voor deelname aan de Winmau World Masters ( dan doen overigens ook de winnaars van het heren, dames en juniorentoernooi) en de beste aspirant speler wint een hotelarrangement voor de Finder Darts Masters 2017.

In totaal wisten 156 spelers en speelsters van de diverse bij de Nederlandse Darts Bond aangesloten lidorganisaties zich voor deze finale dag te plaatsen. Verdeeld in 43 heren, 35 dames, 40 junioren, 20 aspiranten en 18 meisjes.

Het heren en dames toernooi wordt volgens een direct knock out principe gespeeld, wel is er een verliezersronde  en de winnaars krijgen een arrangement voor twee personen tijdens de Finder Darts Masters 2017. De jeugd begint aan het toernooi met een poulefase. Voor de indeling van de toernooien is in bijzijn van de organisatoren van de Finder Darts Masters, een vertegenwoordiger van de NDB en de toernooileider de loting verricht.

De links naar de Clod website met daarop de indeling staan hieronder.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands