WDF/BDO

Geweldig Kerst cadeau voor topdartsters Aileen de Graaf en Sharon Prins

Wat is er nu mooier dan dat je weet dat je het komende jaar je volledig kunt storten op je internationale dartscarrière? Voor de twee dartstalenten Aileen de Graaf en Sharon Prins waarschijnlijk niet veel meer. Aileen en Sharon kregen namelijk van de heer Martin Eijsink, directeur van het Amsterdamse bedrijf Finder, specialist in relaistechniek, een sponsorcontract aangeboden. Door deze sponsoring worden Aileen en Sharon in staat gesteld actief deel te nemen aan het internationale dartstoernooien circuit. Het circuit waar de belangrijke punten worden verdiend voor deelname aan belangrijke dartsevenementen. Een prachtig Kerst geschenk voor deze nieuwe talenten binnen het Nederlandse dartscircuit. Aileen maakte vorig jaar haar debuut op de Zuiderduin Masters en eindigde uiteindelijk als runner up van het toernooi. Deze prestatie evenaarde ze afgelopen weekeinde tijdens haar tweede optreden op het wereldtop dartstoernooi, de Zuiderduin Masters.

Sharon Prins kwalificeerde zich enkele maanden geleden, tijdens de Lakeside play off wedstrijden, voor het Lakeside World Professional Darts Championship in Frimley Green. De Lakeside  is het belangrijkste podium voor iedere darter, en dankzij het sponsorcontract voor Aileen en Sharon krijgen ze de kans om via de internationale ranking dit podium in 2014 te bereiken als geplaatste speler.

Na de Lakeside zullen Aileen en Sharon zoveel mogelijk samen optrekken door Europa met de kleuren van Finder op hun shirt. Finder sponsort buiten Aileen en Sharon al enkele jaren Martin Adams en Trina Gulliver, en vorig jaar kregen ook Francisca Hoenselaar en Jimmy Hendriks een sponsorcontract aangeboden.

Alleen voor Francisca was dit van korte duur. Door de verwondingen opgelopen bij een verkeersongeval kan ze voorlopig niet meer darten. ” Maar, dat zijn de woorden van Martin Eijsink, zodra ze weer aan ’the oche’ gaat staan gaan we gewoon weer verder met sponsoring. Wat als er één dame in Nederland is die zulks verdiend, dan is het boegbeeld van de Nederlandse vrouwen dartssport, Francisca Hoenselaar”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands