OVERIG NIEUWS

Finalisten Oranjebar Super Ranking bekend

gino_28-03Ingezonden bericht:

De laatste speeldag van de Oranjebar Super Ranking VI waren 16 deelnemers aanwezig om hun deelname aan de finaledag zeker te stellen wat tevens betekende dat het toernooi vanavond een sterke bezetting kende. Vandaag was de groepsfase de eindhalte voor Geraldo van Beckhoven, Eefje van der Meijden, Ricardo Tiebosch, Andre Steenbakkers, Hein van de Einden, Peter van den Broek, Nico Thissen en Dennis van Hout waarna in de kwartfinale Theo Bekkers, Bobby Biemans, Hermie van Orsouw en Arne Louwers sneuvelden.  In de halve finale was Benito van de Pas met 5-2 te sterk voor Silvain van Boxel en Gino Vos die afrekende met Dennis Gijsberts via een 1-5 zege waardoor de laatste kwalificatie avond een mooie poster voor de finale opleverde; “180 Machine” Benito tegen “the Fox” Gino.

De finale tussen beide jeugdige talenten was weliswaar een genot om naar te kijken maar helaas ontbrak het vuurwerk in de vorm van superscores en hoge finishes. Nadat de legs over en weer gelijk verdeeld werden tussen de spelers was het Gino Vos die de beslissende break kon maken en met 5-3 de dagwinst pakte.

Voor de nummers 1 t/m 3 van de eindranking die 8x of meer hebben deelgenomen ligt er in ieder geval een prijs klaar; Gino Vos, Theo Bekkers en Nico Thissen zijn deze keer de gelukkigen.

Uitslag van speeldag 12:

1. Gino Vos 2. Benito van de Pas 3. Silvain van Boxel en 4. Dennis Gijsberts.

Het prijzengeld van maar liefst € 500,=zal op de finaledag, aanstaande dinsdag 02 april verdeeld worden onder onderstaande spelers al naar gelang de geleverde prestatie op de finaleavond;

Gino Vos Hermie van Orsouw Wouter Vaes
Theo Beckers Arne Louwers Dennis Gijsberts
Nico Thissen Benito van de Pas Geraldo van Beckhoven
Roy Leenders Andre Steenbakkers Bobby Biemans
Peter van den Broek Davy van de Zande Silvian van Boxel
Ricardo Tiebosch Reserve: Hans Rooijakkers

De eerste kwalificatie voor de Oranjebar Super Ranking 7 wordt gespeeld op dinsdag 09 april 2013. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands