OVERIG NIEUWS

Evert van Eck zet zegereeks voort

Tijdens het Darts 4 All toernooi van gisteren, donderdag 5 juli j.l.,  werd er weer gestreden op het scherpst van de snede. De eer om een toernooi te winnen in de dart tempel Oranjebar blijkt bij steeds meer spelers het beste in zichzelf naar boven te halen en omdat de “brooddarters” op dit toernooi worden geweerd komen er steeds meer goede spelers die uitkomen in de lagere klasse het toernooi bezoeken. Na eerst in poules te hebben gespeeld bleven de volgende acht spelers over om de knock-out wedstrijden te spelen die twee finalisten zou aanwijzen; Sander van Dinther, Patrick van Hoof, Mark Vervoort, John Verkampen, John Ebbers,Stefan Deisterbloem, Evert van Eck en Ted Ebbers.

John Verkampen was van plan zijn 5e finale te spelen maar werd afgestopt door Evert van Eck waardoor Evert zichzelf een kans gaf om een “hatrick” te scoren door 3 finales op rij te winnen. Zijn tegenstander in de finale werd John Ebbers (inderdaad de broer van) die in de halve finale te sterk was voor Patrick van Hoof.

Deze avond was echter niet alleen voor heren en nadat de aanwezige dames gewoon meegespeeld hadden in de poules bleven “Mariahouts beste” Mieke van de Broek en Suzie Deisterbloem over om de damesfinale te spelen die voorspelbaar werd gewonnen door Mieke.

In de heren finale tussen Evert van Eck en John Ebbers liet Evert zien dat hij dit seizoen flink is gegroeid en niet voor niets deelnemer is geweest in de Top Players Competition (hij won een wildcard via een kwalificatie toernooi). Met gedegen spel rekende hij af met John Ebbers en liet zich hiermee voor de derde maal op rij kronen tot winnaar van het Darts voor All toernooi. Evert van Eck, een speler om rekening mee te houden.

Uitslag Herentoernooi;

1. Evert van Eck, 2. John Ebbers, 3. en 4. Patrick van Hoof en John Verkampen

Beste Dame; Mieke van de Broek

Het volgende Darts 4 All darttoernooi wordt gespeeld op woensdag 11 juli 2012. Inschrijving a € 5,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands