WDF/BDO

Eerste Amateur en Youth Trophy op 7 oktober

De Nederlandse Darts Bond organiseert op zondag 7 oktober 2012 de 1e editie van de Amateur & Youth Trophy. Een bijzonder en uniek toernooi waarbij iedereen kans maakt om in de prijzen te vallen! ben je een ervaren darter en speel je competitie of dart je soms met vrienden of heb je nog nooit eenpijltje gegooid?! Dat maakt niets uit! Het toernooi heet natuurlijk niet voor niets Amateur & Youth Trophy. Bij de jeugd is iedereen welkom en zal er onderscheid gemaakt worden in niveau, waardoor iedereen kans maakt het toernooi te winnen!

Ook speel je altijd meerdere wedstrijden ongeacht of je de eerste wedstrijd verliest. Senioren kunnen enkel deelnemen als ze in lagere divisies spelen, recreant zijn of nog helemaal geen lid. e Amateur & Youth Trophy is een initiatief vanuit de NDB met als doel promotie van de jeugd en dartssport. Daarom is deelname voor de jeugd volledig gratis en betalen de senioren slechts 5 euro voor deze onvergetelijke dag! Er zijn prachtige trofeeën en elektronica waardebonnen te winnen.  Als extra bonus gaat niemand met lege handen naar huis!

Maar er is meer tijdens de Amateur & Youth Trophy! Altijd al eens tegen de wereldkampioen willen darten? Zorg dan zeker dat je aanwezig bent net als wereldkampioen Christian Kist en top-darter Wesley Harms. Naast deze twee profdarters zal ook Mastercaller Jacques Nieuwlaat, bekend van televisie, van de partij zijn!
Dit dartsspektakel zal plaats vinden in de sporthal Corlear te Nijkerk. Gezellige muziek en voldoende entertainment zal voor een ongekende gezellige sfeer zorgen. Ook zal er geen kledingvoorschrift gelden en zullen er maar liefs 64 dartsbanen en een finalebaan opgesteld worden. Surf snel naar www.ndbdarts.nl voor meer informatie en blijf deze website volgen voor het laatste ieuws. Dit prachtige toernooi mag u niet missen dus noteer 7 oktober 2012 nu alvast in uw agenda!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands