WDF/BDO

Eindhovenaar Willem Mandigers verrast door wildcard Zuiderduin Masters

WillemMandigers_01Willem Mandigers  was vorige maand al compleet in de wolken toen hij net voor de sluitingsdatum van de BDO ranking voldoende punten haalde om zich alsnog voor het Lakeside World Professional Darts Championship 2015 te plaatsen. De droom van iedere talentvolle dartsspeler en deze keer kwam voor Willem deze droom uit. Maar er is nog meer goed nieuws voor de 25-jarige darter. Uit handen van de organisatie van de Zuiderduin Masters ontving Willem Mandigers namelijk een startbewijs voor deelname aan het topdarts toernooi, de Zuiderduin Masters, dat op 5 december aanstaande begint.

Een beloning voor zijn prestaties zoals afgelopen weekeinde tijdens de Winmau World Masters in Hull Engeland, waar Willem de laatste 16 van dit ‘major toernooi’ bereikte door o.a. de Engelsman Robbie Green uit te schakelen.

Voor meer informatie over de deelnemers en het bestellen van kaarten of boeken van een hotelarrangement, kunt u terecht op de website van het evenement, www.zuiderduinmasters.nl

error: © Prodarts Europe - the Netherlands