FINDER MASTERS

Eerste wildcard voor Finder Darts Masters 2016 gaat naar ’the Boss’

Zojuist heeft de organisatie van de Finder Darts Masters de eerste speler bekend gemaakt die met een wildcard gaat deelnemen aan Finder Darts Masters 2016. Ross Montgomery is de eerste speler die een wildcard ontvangt  voor Finder Masters 2016. De bijna 54-jarige Schot won in 2010 de Zuiderduin Masters na een spannende finale tegen de Engelsman Robbie Green. Hij kwam terug van een 4-0 achterstand om uiteindelijk met 5-4 de titel te pakken.

In 2014 won Ross het Dutch Open en hij maakte dit jaar opnieuw deel uit van het Schotse nationale team dat vorige week in Egmond aan Zee deelnam aan de WDF Europe Cup.

Ross Montgomery kwam in de ranking net een paar puntjes te kort voor rechtstreekse plaatsing, maar kan dankzij deze wildcard dit jaar toch een gooi naar een tweede titel doen.

Voor een volledig overzicht van de lijst met deelnemers en deelneemster aan de komende Finder Darts Masters, die van 9 tot en met 11 december wordt gehouden in Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee,  kunt u terecht op www.findermasters.nl 

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands