OVERIG NIEUWS

Ed van de Aa verovert eerste kwalificatieplek Top Players Competitie

De eerste winnaar van een startbewijs voor het Oranjebar Top Players Competitie is bekend. Ed van Aa wist namelijk de eerste editie van het TOP Darts kwalificatie toernooi te winne n waarmee hij zich plaatste voor de TPC van dit jaar. Gisteravond, maandag 13 januari werd de eerste editie gehouden in de Oranjebar te Mariahout en 18 deelnemers hadden zich hiervoor aangemeld.

Een internationaal deelnemersveld met spelers uit Nederland en België, allen naar Mariahout gekomen om een wildcard voor de Top Player Competitie in de wacht te slepen. Het toernooi werd gespeeld in een dubbel knock-out format en om alle deelnemers een eerlijke en gelijke kans te geven, waren spelers die al een uitnodiging voor de TPC hebben ontvangen uitgesloten van deelname.

Na een avond met veel interessante wedstrijden bleven uiteindelijk 4 kanshebbers over waarvan Ed van de Aa zich uiteindelijk de sterkste mocht noemen. Hij zal dus deel uitmaken van de elite die vanaf 17 oktober strijden om de eer en de euro’s in een van de sterkste competitie van Nederland.

Uitslag: 1. Ed v/d Aa, 2. Patrick Meeus (B), 3. Rob v Lieshout en 4 Erik v Engeland.

Maandag 19 september a.s. zal het 2e TOP Darts toernooi worden gespeeld
in de Oranjebar te Mariahout.  Voor meer informatie http://oranjebar.nl/nl/top-player-competition-qualifier-2/ .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands