WDF/BDO

Deens top talent Ann Louise Peters zesde deelneemster Zuiderduin Masters dames toernooi

Ann_Louise_Peters_01Het  deelnemersveld van het Zuiderduin Masters  damestoernooi  is na vandaag compleet omdat de zes  speelsters die gaan deelnemen aan het toernooi dat 5 december aanstaande van start gaat in Egmond aan Zee bekend zijn . Vandaag heeft namelijk het Deense top talent Ann Louise Peters van de organisatie de laatste wildcard ontvangen voor dit toernooi. Ann Louise Peters is al een aantal jaren actief als internationaal dartster en bereikte begin dit jaar de halve finale van het Lakeside World Professional Darts Championship voor dame,  won onlangs nog het Open Oostenrijk en was runner up van het Winmau Open Polen.

Het  Zuiderduin Masters damestoernooi  start met twee groepen van 3 dames waarvan de geplaatste speelsters, Aileen de Graaf (1) uit Nederland  en de Russische Anastasia Dobromyslova (2)  groepshoofd zijn en de overige vier dames worden ingeloot.

Voor meer informatie over de deelnemers en het bestellen van kaarten of boeken van een hotelarrangement, kunt u terecht op de website van het evenement, www.zuiderduinmasters.nl

error: © Prodarts Europe - the Netherlands