FINDER MASTERS

Deelnemerslijst Finder Darts Masters aangevuld

De ranking voor de Finder Darts Masters is compleet. Het laatste toernooi, het Open Antwerpen is gespeeld en heeft de organisatie de behaalde punten van de spelers verwerkt en is de balans opgemaakt. Van deze ranking plaatsen 16 heren en 2 dames zich namelijk direct voor deelname aan het toernooi dat gehouden wordt van 4 tot en met 6 december in hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee. Buiten de direct geplaatsten zijn ook de winnaars van het HAL Open 2015 en de Zuiderduin Masters 2014 kampioenen uitgenodigd, de overige spelers en speelster voor dit toernooi plaatsen zich via de Champions League of Darts, een NDB wildcard en een aantal wildcards die de organisatie ter beschikking heeft.

Nu bleek dat winnaar van het HAL Open 2015, Martin Adams als tweede op de Finder Darts Masters ranking is geëindigd en daarom ook als tweede wordt geplaatst op dit toernooi. Hij stond al vermeld als 18 deelnemer op de Finder Darts Masters website en deze plek komt nu vrij en kan de organisatie een extra wildcard uitgeven.

Ook winnaar van de Zuiderduin Masters 2014, Jamie Hughes eindigde hoog op de ranking. Samen met Scott Waites eindigde hij als 8ste maar omdat Jamie momenteel hoger op de BDO ranking staat dan Waites krijgt Jamie Hughes de 8ste plek van de Finder Darts Masters toegewezen en zodoende ook als 8ste geplaatst. Jamie was genoemd als 16de deelnemer van de Finder Darts Masters maar ook deze plek komt nu vrij en wordt een extra wildcard.

Ook gelijk geëindigd op de Finder Darts Masters ranking zijn Engelsman Pip Blackwell en Tony O’Shea. Ook hier is gekeken naar de huidige stand op de BDO ranking en dat viel in het voordeel van Pip Blackwell uit die daarmee op de 13de plaats komt te staan en O’Shea op 14.

Hieronder een overzicht van de deelnemers:

1.  Wesley Harms NETH  Eerste geplaatst
2.  Martin Adams ENG  Tweede geplaatst
3.  Scott Mitchell ENG  Derde geplaatst
4.  Jeffrey de Graaf NETH  Vierde geplaatst
5.  Glen Durrant ENG  Vijfde geplaatst
6.  Darryl Fitton ENG  Zesde geplaatst
7.  Geert De Vos BE  Zevende geplaatst
8.  Jamie Hughes ENG  Achtste geplaatst
9.  Scott Waites ENG
10.  Richard Veenstra NETH
11.  Ross Montgomery SCO
12.  Madars Razma LAT
13.  Pip Blackwell ENG
14.  Tony O’Shea ENG
15.  Martin Phillips WAL
16.  Gary Robson ENG
17. Wildcard organisatie
18. Wildcard organisatie
19. Winnaar CLoD 2015
20. Wildcard organisatie
21. Wildcard organisatie
22. Wildcard organisatie
23. Wildcard organisatie
24. Wildcard Ned Darts Bond

 

Bij de loting zijn de geplaatste spelers dus groepshoofd en worden de overige 16 spelers ingeloot. Na de poulefase die vrijdag 4 en zaterdag 5 december worden gespeeld plaatsen de groepswinnaars zich voor de kwartfinales die zondag 6 december beginnen.

Damestoernooi:

1.  Fallon Sherrock ENG  Eerste geplaatst
2.  Deta Hedman ENG  Tweede geplaatst
3.  Anastasia  Dobromyslova RUS Winnaar Zuiderduin Masters 2014
4.  Aileen de Graaf NED Winnaar  Hal Open 2015
5. Winnares CLoD 2015
6. Wildcard organisatie

 

Ook bij de dames worden de twee geplaatste spelers groepshoofd en worden de overige 4 ingeloot. Na de poulefase spelen de beste dame van groep A en groep B de finale op zondag 6 december

Jeugdtoernooi

Ook wordt er een Finder Darts Master Youth toernooi gespeeld. Hiervoor worden 6 spelers uitgenodigd en is er geen seeding.  De eerste speler die zich al heeft geplaatst is de winnaar van het HAL Open voor jongens en 1 speler komt uit het Champions League of Darts toernooi voor junioren.

. Maikel Verberk NED Winnaar Hal Open 2015
2. Winnaar CLoD 2015 junioren
3.
4.
5.
6.

 

Inmiddels is de kaartverkoop gestart en zijn er aantrekkelijke hotelarrangementen in de aanbieding. Meer informatie is hier te vinden

 

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands