PDC

Alle geplaatste spelers door in Sydney

sidney_2015_01Na het avontuur in Perth, aan de West Coast van Australië zijn de PDC sterren en de lokale qualifiers door gevlogen naar Sydney in New South Wales, een vlucht van ruim 3.000 kilometer. Want de komende paar dagen wordt daar in de Quantas Credit Union Arena de Coral Sydney Darts Masters  gespeeld. Phil Taylor in dit toernooien circuit als eerste geplaatst won in Sydney zowel in 2013 als 2014 de titel en wil ongetwijfeld zijn ongeslagen status daar in Down Under zien vast te houden. En na de eerste dag is die kans wee volop aanwezig. Geen verrassingen want alle geplaatste spelers wisten hun partij te winnen en spelen deze morgen de kwartfinales.

Een kleine verschuiving in de seeding. Gary Andersonin Perth nog vierde geplaatst is in Sydney derde geplaatst en Peter Wright, toen nog derde zakte naar de als vierde geplaatste. James Wade is als vijfde geplaatst en zijn plek (6de) wordt nu bezet door Adrian Lewis.

Hieronder de uitslagen in de volgorde zoals er is geloot. Raymond van Barneveld had vandaag de eer als eerste te spelen en Michael van Gerwen sloot de gelederen tegen Paul Nicholson.

   Coral Sydney   Darts Masters    
 Player   Player   score
Phil Taylor (1) Clinton Bridge 6 2
Stephen Bunting (8) David Platt 6 1
James Wade (5) Craig Caldwell 6 2
Peter Wright (4) Loz Ryder 6 3
Michael van Gerwen (2) Paul Nicholson 6 2
Raymond v Barneveld (7) Cody Harris 6 3
Adrian Lewis (6) Simon Whitlock 6 5
Gary Anderson (3) Warren Parry 6 0
 Laatste 8        
 Player   Player   score
Phil Taylor (1) Stephen Bunting (8)
James Wade (5) Peter Wright (4)
Michael van Gerwen (2) Raymond v Barneveld (7)
Adrian Lewis (6) Gary Anderson (3)

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands