PDC

De PDC Premier League is weer begonnen – Update Briljante start van ‘Jackpot’ Lewis

pl14_01In de Echo Arena Liverpool wordt het startschot gegeven voor de Betway Premier League 2014. Vier maanden lang op de donderdagavond darts van de bovenste plank door de tien beste spelers van de PDC. Het spelersveld dit jaar wordt gevormd door Gary Anderson, Dave Chisnall, Adrian Lewis, Raymond van Barneveld, Simon Whitlock ( deze spelers staan op de achtergrond van de foto ) en zittend, Robert Thornton, Phil Taylor, titel verdediger Michael van Gerwen, Peter Wright en Wes Newton. En de start is gelijk al boeiend te noemen omdat er een paar heel mooie wedstrijden op het programma staan op deze openingsavond.

Debutant  in de Premier League Dave Chisnall neemt het op tegen Robert Thorton, en twee spelers in topvorm, Raymond van Barneveld en Gary Anderson staan als derde match van de avond op het menu. Maar de kraker is natuurlijk de onttroonde Phil Taylor tegen de nieuwe nummer 1 van de PDC en titelverdediger, Michael van Gerwen.

Hieronder de wedstrijden van vanavond die over een best of 12 worden gespeeld. De speler die het eerst bij 7 gewonnen legs is wint of er is een 6-6 gelijkspel mogelijk.

  Week 1        
Pos  Player   Player score  
1 Dave Chisnall Robert Thornton 7 5
2 Peter Wright Wes Newton  7  3
3 Raymond v Barneveld Gary Anderson  7 2
4 Phil Taylor Michael van Gerwen 0 7
4 Simon Whitlock Adrian Lewis  1 7

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands