WDF/BDO

Danny Noppert toon zijn klasse en bereikt kwartfinale

Slechts 2 legs heeft Danny Noppert afgestaan aan tegenstander Richard Veenstra die vanavond wel zijn meest ongelukkige wedstrijd speelde. Noppert was niet te stoppen en Richard kon de vlakken op de juiste momenten niet vinden en als dat zo is ben je geen spekkoper. De toon voor het verloop van de partij die slechts 4 sets duurde werd door Noppert al in set 1 gezet. deze ging met een 15, 20 en 18 darter naar de Fries. Ook set twee ging met 3-0 naar Noppert die in deze set een gemiddelde van 34,16 per pijl noteerde. 

Veenstra kon alleen maar zuur lachend toekijken hij kreeg geen poot aan de grond want Noppert raakte alles wat hij nodig had. Even leek het erop dat ook Veenstra zijn draai gevonden had omdat hij in set 3 met 2-0 voorkwam. Noppert draaide de zaak echter 180 graden om en heerste in de volgende 3 legs zodat ook set 3 met 3-2 op naam van Danny kwam.

In set 4 maakt Noppert de klus af met een gemiddeld van opnieuw 34.16 per pijl en een 164 finish voor de wedstrijd heeft Danny zijn komende tegenstanders laten zien welke klasse hij in huis heeft. Komende tegenstander in de kwartfinale, Scott Waites kan zijn borst natmaken.

 

Foto © David Gill – BDO Media 2017

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands