WDF/BDO

Danny Noppert had even een pauze nodig

Danny Noppert heeft de volgende ronde bereikt op de Lakeside. Danny, dit jaar debuterend op het wereldpodium in Frimley Green begon zoals hij zelf vertelde na afloop ‘zeer nerveus aan de wedstrijd.  Vooral op het moment dat er een dubbel gevonden moest worden kreeg hij hij rubberen knieën gevoel met als gevolg dat keer op keer tegenstander David Cameron uit Canada kon terugkomen in de wedstrijd. Maar niet alleen om die rede kon de Canadees bij blijven. Cameron speelde een sterke wedstrijd en kon zeker tot aan de break goed partij geven aan Danny.

Cameron wist in de tweede leg van set twee zelfs een 164 finish uit te gooien en kwam daarmee weer op gelijke hoogte in die set die Cameron uiteindelijk met 3-2 wonvoor een 1-1 setstand.

Maar de korte pauze heeft Danny Noppert goed gedaan want bij zijn terugkeer op het podium voor deel 2 van de wedstrijd was hij niet meer te stoppen. Wel nog vijf legs voor de winst in set 3 maar in de vierde set was hij niet meer te houden en won deze met 3-0 waarvan de laatste 2 pijlen op tops voor de partij.

Danny kan nu rustig gaan kijken wie of zijn tegenstander wordt want die komt uit de partij die nu op het podium komt en gaat tussen Richard Veenstra en Ross Montgomery

Danny Noppert – David Cameron  3 – 1 

 

Foto © David Gill – BDO Media 2017

error: © Prodarts Europe - the Netherlands