OVERIG NIEUWS

Bobby Biemans neemt revanche

Ingezonden bericht:

Nu het eind van het jaar nadert zie je bij veel dartlocaties kerst- en oliebollen toernooien op het programma staan, dit geld niet voor de Oranjebar. Gisteren werd gewoon de 2e speelavond van de Oranjebar Super Ranking gespeeld en zoals gewoonlijk waren de ‘huis’ toppers aanwezig om het nieuwe en incidenteel aanwezige spelers moeilijk te maken.
Dat vaste waarden zoals Braulio Roncero en Hermie van Orsouw niet alleen maar winnen bleek al vroeg op de avond toen zij in de herkansingsronde terecht kwamen en uiteindelijk met een 8e en 6e plaats genoegen moesten nemen.

Het waren gisterenavond Abdil Loubane(3), Eric Dortmans(4), Mark Smitz(10) en natuurlijk Hein van de Einden(5) die nadrukkelijk aanwezig waren. Met name de 170 finish van Hein was een van de hoogtepunten van de avond. Bobby Biemans liet zien dat hij het laatste jaar veel geleerd heeft en plaatste zich als een sluipschutter voor de finale.

Hierin moest hij het opnemen tegen Nico Thissen om te bepalen wie de leiding in de tussenstand zou overnemen van de afwezige Erik Barten. Jammer genoeg kon Nico niet mee met het niveau van Bobby die dan ook probleemloos de finale in zijn voordeel besliste. Dit betekent dat Bobby Biemans nu de leiding heeft; 2 speelavonden, 2 verschillende leiders. Wat zal de situatie zijn na de volgende (3e) speelavond op 27 december aanstaande?

Voor meer informatie over de standen tot nu to kun je kijken op http://www.oranjebar.nl

Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands