OVERIG NIEUWS

12de Oranjebar Super Ranking IV op naam van Gino Vos

De laatste kwalificatie avond van de Oranjebar Super Ranking IV zou de definitieve lijst van deelnemers aan de finaledag komende week bekend worden gemaakt. Er was voor een aantal spelers dus nog een kans om zich hiervoor te plaatsen.  Deze mogelijkheid gaf een aantal spelers extra krachten waardoor er een paar verrassende namen te vinden waren bij de laatste acht; liefhebbers Stefan Deisterblom, Ted Ebbers, Sander van Dinther en Koen van Engeland moesten het hierin opnemen tegen de ervaren Gino Vos, Benito van de Pas, Davy van de Zande en Hermie van Orsouw.

Dat de laatste vier genoemde doorgingen naar de halve finales was op zich niet zo bijzonder maar het bereiken van de kwartfinales door de liefhebbers had voor Stefan Deisterblom en Koen van Engeland tot gevolg dat zij er volgende week ook bij zijn. 

Twee mooie halve finales waarbij Gino Vos het op moest nemen tegen Benito van de Pas en Davy van de Zande tegen Hermie van Orsouw. Beide wedstrijden waren van hoog niveau waaruit Gino met 4-3 en Davy met 4-1 als winnaar te voorschijn kwamen. In de finale die gespeeld werd over een best of 9 legs moest Davy zijn meerdere erkennen in Gino die hiermee zijn tweede dagzege boekte. 

Aankomende dinsdag 18 september zal vanaf 20.00 uur de finaledag van de Oranjebar Super Ranking IV worden gespeeld waarvoor de volgende spelers zich hebben geplaatst: 

 Hermie van Orsouw,  Andre Steenbakker, Braulio Roncero, Roy Leenders,  Davey van der Zande, Stefan Deisterblom,  Theo Bekkers, Dennis Klamer,  Benito van de Pas, Koen van Engeland, Bobby Biemans, Paul Tesser,  Abdil Loubane, Nico Thissen,  Gino Vos  en Peter van den Broek 

Uitslag van dag 12; 1. Gino Vos 2. Davy van de Zande 3. Benito van de Pas en 4. Hermie van Orsouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands