Zuiderduin Masters 2012 actie

Tot en met aanstaande donderdag 19:00 uur maken we het de bezoekers van Prodarts Europe een stukje makkelijker. Geen opgaves meer, geen puzzels oplossen maar gewoon weg een mail sturen aan redactie@prodarts-europe.com om kans te maken op tweemaal een gratis passe partout waarmee je alle wedstrijden en andere activiteiten en entertainment van het wereldtop darts toernooi de Zuiderduin Masters van dichtbij mee kan maken. Dankzij de organisatie van de Zuiderduin Masters mogen wij de komende dagen een aantal gratis passe Partouts weggeven en na de foto actie hebben we besloten het de komende dagen over een andere boeg te gooien.

Iedereen die een kans maken wil op twee van deze gratis passe Partouts stuurt nu simpelweg een email naar onze redactie met hierin je naam, woonplaats en leeftijd.

De inzending sluit op donderdag 6 december om 19:00 uur en tot die tijd trekken we iedere dag een gelukkige winnaar. Alle inzendingen gaan iedere dag weer in de hoge hoed en als je gewonnen hebt krijg je van ons hierover bericht.

Gewonnen prijzen zijn niet inwisselbaar tegen contanten

Doe ook mee want je weet het, NIET GESCHOTEN IS ALTIJD MIS

 

 

 

 

 

Deze mensen hebben inmiddels al twee passe Partouts gewonnen:

Miriam Paus uit Langeveen 

Michal Gomolka uit Zaltbommel 

Dennis te Kloese  uit Aalten

Suzanne Scholten uit Nieuw Dijk

Roger Vogelzang uit  Brunssum

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands