WDF/BDO

Zuiderduin Masters 2011 – het aftellen is begonnen

Vrijdagmiddag, een harde wind joelt om het hotel en buiten beuken de golven op het strand dat door de harde wind ook terug te vinden is in de straten van het kustplaatsje Egmond aan Zee. Binnen in  hotel Zuiderduin een koortsachtige bedrijvigheid. De mannen van licht en geluid doen de laatste checks en de cameramensen stellen hun apparatuur op om dit later met de technici op de achtergrond af te regelen voor de live uitzendingen die we het komende weekeinde op de regionale zender RTV Noord Holland gaan zien. Mede dankzij de kabel en satelliet ontvangers is deze zender gelukkig in heel veel delen van Nederland ook te ontvangen.

Gisterenavond en vanmorgen komen de spelers binnen dus bij de passendesk flinke bedrijvigheid en de nieuwkomers loeren wat onwenning en nerveus om zich heen. Er is geen ontkomen meer aan, nog een paar uur en dan gaat het 10de dartsfeestje in hotel Zuiderduin weer beginnen. Vanavond starten de niet geplaatste spelers van het herentoerooi met tussen deze partijen een paar leuke wedstrijden, zoals Martin Adams tegen Alan Norris, Christian Kist tegen Fabian Roosenbrand ( een streek derby ), Jan Dekker tegen Benito van de Pas, ofwel de strijd tussen de ‘jonkies’.

Er staat genoeg mooi’s op het programma, ook in het damestoernooi waar Trina Gulliver en Anastasia Dobromyslova en twee jeugdpartijen. Hieronder een overzicht van het schema van vanavond en voor live beelden op het internet kunt u kijken op http://www.rtvnh.nl/

Schema voor vrijdagavond:

tijd speler 1   speler 2 uitslag
19:30  D – Joey ten Berge  Edwin Max    
19:50  LB – Aileen de Graaf  Tamara Schuur    
20:10  C  – Darryl Fitton  Salmon Renyaan    
20:40  YA – Sven Groen  Jeffrey de Zwaan    
21:00  H – Scott Waites  Geert de Vos    
21:25  G – Jan Dekker  Benito van de Pas    
21:45  YB – Jimmy van Schie  Mike Zuydwijk    
22:10  E – Scott Mitchell  Remon Hurrebrink    
22:30  B – Christian Kist  Fabian Roosenbrand    
22:55  LA – Trina Gulliver  Anastasia Dobromyslova    
23:15  A – Steve Douglas  Wesley Harms    
23:40  F  – Martin Adams  Alan Norris    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands