PRODARTS EUROPE

Zelf meedoen aan een wereldtop dartstoernooi kan nog steeds

ROAD_PROMO_01Welke darter heeft dat niet op zijn verlanglijstje staan, deelnemen aan een groot toernooi dat wereldwijd live wordt uitgezonden?  Bijna iedereen toch? Die droom kan werkelijkheid worden als je winnaar wordt van het Prodarts Europe Road to the Winmau ranking toernooi dat ieder jaar wordt gespeeld en talentvolle darters deze kans biedt. Door deel te nemen aan de ranking toernooien kun je een plaats veroveren voor de finale dag waarop wordt gespeeld voor een deelnamebewijs aan de Winmau World Masters in Hull Engeland. En daar komt nog bij dat je ook nog eens mag meedoen in het play off toernooi voor de Lakeside World Pro, het toernooi der toernooien in de darts tempel de Lakeside Country Club in Frimley Green.

Inmiddels zijn er 3 toernooien gespeeld en zijn er nog 5 te gaan. Vijfmaal een kans je rechtstreeks te plaatsen of punten te verdienen voor de ranking. Het eerstvolgende toernooi wordt 22 februari aanstaande gespeeld in hotel Ruimzicht Zeddam dus als je ooit je droom waar wil maken dan zou ik deze geboden kans met beide handen aanpakken. Een eenvoudigere weg om op een wereldpodium te komen is er namelijk niet.

Meer weten over de Road to the Winmau en de actuele standen, kijk dan bij Prodarts Rankingin het menu van deze website of klik hier

error: © Prodarts Europe - the Netherlands