PDC

Wordt er vanavond nog stuivertje gewisseld?

blackp_vgerwenr1_01De laatste speeldag van de Betway Premier League wordt vanavond in de Engelse badplaats Brighton gespeeld. Een formaliteit want na vorige week in Newcastle is al bekend welke spelers de play off op 21 mei aanstaande spelen. Dit zijn Michael van Gerwen, Dave Chisnall, Gary Anderson en Raymond van Barneveld. Het enige wat vanavond nog veranderen kan is de positie van de 4 spelers. Michael van Gerwen en Dave Chisnall, respectievelijk 1 en 2 van het klassement verschillen slechts 1 punt van elkaar en spelen vanavond tegen elkaar in de laatste wedstrijd van de avond.

Wint Chisnall dan schuift hij naar de nummer 1 positie bij gelijk spel of winst van Michael blijft de stand ongewijzigd. Raymond van Barneveld en Gary Anderson, de nummers vier en drie verschillen onderling ook 1 punt en ook hier kan dus bij winst van Raymond en verlies van Anderson nog van plek worden gewisseld. Raymond speelt de tweede partij van de avond tegen Stephen Bunting, gevolgd door Adrian Lewis tegen Gary Anderson.

Phil Taylor bijt het spits af tegen James Wade en ook Wade kan als hij van Taylor wint nog van plek ruilen met the Power.

Na vanavond kunnen we de namen invullen voor de play off in de O2 Arena in Londen want de nummer 1 speelt tegen de nummer 4 en nummer 2 tegen de nummer 3. Deze avond is het format best of 15 legs en de winnaars van deze partijen spelen later die avond de finale over best of 19 legs.

De indeling voor vanavond in Brighton:

Week 15   Brighton    
Pos  Player   Player  score
1 Phil Taylor James Wade
2 Raymond van Barneveld Stephen Bunting
3 Adrian Lewis Gary Anderson
4 Michael van Gerwen Dave Chisnall
error: © Prodarts Europe - the Netherlands